Продавець KAMINOVICH розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
78 відгуків
+380 (97) 464-02-85
Камины, печи, сауны, дымоходы, электрокамины от компании KAMINOVICH
Біокамін Васат 1200, фото 2
Біокамін Васат 1200, фото 3
Біокамін Васат 1200, фото 2
Біокамін Васат 1200, фото 2
Біокамін Васат 1200, фото 3
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Особливістю цієї моделі є подвійний вентильований корпус, завдяки якому знижується теплове навантаження на огорожувальні конструкції. Рекомендується вбудовувати в конструкції, в яких небажано надмірного нагрівання (гіпсокартон, гіпсові портали, термостійкий ДСП).

Опис біокаміна Катмай

  • Вентильований повнофункціональний паливний бак. Складається з вентильованого захисно-декоративного корпусу, внутрішнього корпусу,  внутрішнього пристрою, ергономічної засувки, лицьової панелі з вентиляційними отворами, місця заправки та контролю рівня палива, полум'ягасника.

  • Ергономічна засувка дає можливість відрегулювати інтенсивність горіння, висоту полум'я, тепловіддання, витрату біопалива.

  • Ввентильований захисно-декеративний корпус — захищає конструкцію від перегрівання. Працюючи спільно з вентиляційними отворами на лицьовій панелі, покращує теплообмін і сприяє менш інтенсивному нагріванню ТБ. Фарбується насиченою термостійкою фарбою для камінів кольором чорний оксамит. Має декоративний зовнішній вигляд.

  • Внутрішній корпус — містить у собі внутрішній пристрій, систему анти переливу.

  • Внутрішній пристрій - рівномірно розподіляє біоетанол уздовж ТБ, перешкоджає закипанню палива. Горіння відбувається за його межами, що робить ТБ безпечним в експлуатації (спалюється не рідке паливо, а його пари). Завдяки вдосконаленому внутрішньому пристрою полум'я горить рівномірно, спокійно, менш інтенсивно.

  • Керамоволокно — має абсорбувальні властивості, утримує біоетанол, виключає бавовни, спалах, перешкоджає витіканню біопалива.

  • Система анти перелива — забезпечує безпечну експлуатацію ТБ.

  • Жароміцна сітка — завдяки їй полум'я має насичений жовтий колір. Працюючи з керамоволокном, збільшується тривалість горіння. 

  • Лицьова панель із вентиляційними отворами — виключає деформацію металу в момент максимального нагрівання. Вентиляційні отвори призначені для додаткової вентиляції ніші. Виготовляється з високоякісної неіржавкої сталі завтовшки 6 мм. 

  • Пламегасник — дає можливість тушити біокамін у будь-який час, залишаючи біопаливо всередині блока. Завдяки тому, що полум'я за межами ТБ, він не нагрівається, що зводить до мінімуму запах під час тушкування. Виготовляється з високоякісної сталі завтовшки 8 мм. Має декоративний зовнішній вигляд.

  • Місце заправляння та контролю рівня палива — зручна й безпечна опція, яка заощаджує час заправляння ТБ. Токарний виріб, який виготовлений із повнотілої неіржавкої сталі та має декоративний зовнішній вигляд.

До комплекту постачання біокаміна входить: подовжена запальничка, лійка, тримач-маніпулятор, серветка просочена засобом для догляду за неіржавкою сталлю, інструкція з експлуатації.

 

Габаритні і приєднувальні розміри
Висота77 мм
Ширина1200 мм
Глибина250 мм
Основні
СтанНовий
Стиль камінаХай-тек
Вид пальногоРідке
Країна виробникУкраїна
Вага каміну35.8 кг
Розташування камінаБудь-яке
ВиробникGloss Fire
Номінальна потужність5000 Вт
Додаткові характеристики біокамінів
Металевий інструмент для виймання чашкиТак
Запальничка з подовженим наконечникомТак
Воронка для паливаТак
Ємність пальника5.5 л
Тривалість горіння одного літра палива1 година
Комплектація
Інструкція по експлуатаціїТак
Особливості
Довжина лінії вогню1080 мм
Користувацькі характеристики
Облицювальний матеріал камінаНержавіюча сталь
Матеріал топкиНержавіюча сталь
  • Ціна: 36 760 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner